Z.T.C. Shot Zeist

Een absolute parel in het groen: tennis- en padelclub Z.T.C. Shot Zeist. Een prachtig sportpark met 10 gravel banen, 6 padel courts en 1 canada tenn-baan. Deze banen omringen het gezellige clubhuis waar sporters graag samenkomen voor een drankje, lunch en evenement.

Ruim 1800 leden tennissen en padellen graag op de banen van Zeister Tennis & Padel Club Shot. En wordt het donker? Dan is het gehele sportpark verlicht met energiezuinige ledverlichting van Lumosa.

Shot x LumosaTouch

Alle armaturen en dus velden –zowel tennis als padel – worden bestuurd met LumosaTouch: onze software. Op deze manier kan Z.T.C. Shot Zeist eenvoudig wedstrijden, toernooien en trainingen inplannen in de app. Vraag je je af hoe dat concreet in zijn werk gaat? LumosaTouch is gekoppeld aan de KNTB-planner en de padel planner! Handig, toch?

Lumosa ZTC Shot Zeist Padel Ledlight 03

Slimme systemen

Daarnaast is er ook een connectie gemaakt met het besproeiing en het toegangssysteem van de club. Kortom: ze hebben de regie over zowel de ledverlichting áls andere systemen volledig in eigen hand met LumosaTouch. Dit ambitieuze sportpark is dus zeker niet bang om innovatieve stappen te zetten.

Lumosa ZTC Shot Zeist Tennis Ledlight

Wat heeft LumosaTouch nog meer in petto?

Lumosa Ledverlichting Icon 18

Verlichting plannen

Met LumosaTouch is het makkelijk om de lichten te dimmen of juist specifieke gebieden te verlichten. Ook schakel je snel tussen lichtmodes per veld (Wedstrijd | Training | Wandel | Uit) om energie én dus kosten te beparen.
Lumosa Ledverlichting Icon 01

Koppel systemen

Je kunt de LumosaTouch app gemakkelijk personaliseren door een koppeling te maken met andere slimme systemen die je gebruikt. Denk aan de besproeiing, kentekenherkenning, toegangssysteem en meer.
Lumosa Ledverlichting Icon 15

Inzicht in verbruik

Ook geeft LumosaTouch je eenvoudig inzicht in jouw energieverbruik. Zo laat de app in een overzicht zien wat het meeste energie kost en hoe je dus geld kunt besparen door slimmer om te gaan met je verlichting. 
Lumosa Ledverlichting Icon 21 (1)

Custom lichtshow

Overwinningen zijn er om te vieren. Beleef dit moment nog intenser met een lichtshow op muziek. Jij kiest de song. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Bij Lumosa niet. We bezorgen je graag kippenvel tot aan je kruin!