Join the club!

Bij Lumosa zijn we altijd nieuwsgierig naar talent. Mensen die het leuk vinden om mee te bouwen aan het merk Lumosa en onderdeel willen zijn van iets groters op het gebied van verduurzaming. Met een groeiende club specialisten – recht vanuit de Technologische regio van Nederland - zorgen we graag dat jij je thuis voelt. Wil jij bij ons komen werken? Dan onmoeten we je graag! Hieronder vind je een overzicht van alle vacatures. Een open sollicitatie sturen kan ook altijd. Dat mag naar vacature@lumosa.eu.

Binnendienst Adviseur

Jij bent Binnendienst Adviseur. Dat wil zeggen dat jij verantwoordelijk bent voor het ontwerp en de controle van lichtplannen. Geen zorgen; als je hier nog geen ervaring mee hebt leiden we je hierin op! Het enige dat je nodig hebt is een kritische, technische blik, een gezonde portie ruimtelijk inzicht. Jij gaat ervoor zorgen dat Lumosa nóg meer gaat groeien! Meer weten? We vertellen je graag meer.

Solidworks Designer

Supervisor Team Binnendienst

Jij bent de Supervisor Team Lichtplannen. Dat wil zeggen dat jij de kartrekker bent voor het ontwerp en de controle van lichtplannen. Geen zorgen; als je hier nog geen ervaring mee hebt leiden we je hierin op! Het enige dat je nodig hebt is een kritische, technische blik, een gezonde portie ruimtelijk inzicht en ervaring in een rol als Supervisor. Jij gaat ervoor zorgen dat Lumosa nóg meer gaat groeien! Meer weten? We vertellen je graag meer:

R&D Software Engineers

Electrical Engineer

Bij Lumosa geloven we in een elektrisch aangedreven toekomst waarin elke kWh maximaal wordt benut. Met slimme oplossingen willen we vandaag bijdragen aan de toekomst van morgen. Wil jij meebouwen aan het tech-merk Lumosa en vanuit jouw expertise als engineer impact maken op de verduurzaming van bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes? Als snelgroeiende organisatie zijn we op zoek naar een innovatieve Electrical Engineer die het verschil kan maken!

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 23

Financieel Medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Financieel Medewerker binnen een innovatieve, snelgroeiende en duurzame omgeving? Houd jij van verantwoordelijkheid en veel vrijheid? Dan is deze functie iets voor jou. Wil je meer weten? Lees dan verder. 

Financial Administrator

Mechanical Engineer

Ben jij technisch ingesteld en word je enthousiast van een verantwoordelijke functie waar je écht het verschil kan maken? Vind je het daarnaast belangrijk om een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst door o.a. bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes te verduurzamen? Dan ben jij misschien wel de Mechanical Engineer die we zoeken! Lumosa is een snelgroeiende organisatie waar we geloven in een elektrisch aangedreven toekomst.  Met specialisten in mechanica, elektronica én software realiseren we innovatieve oplossingen: 100% in eigen huis. Van tekentafel tot eindproduct.

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 17