HET ALLER BESTE LICHT

Haal het beste uit jouw sportveld, stadion of terrein met onze ledverlichting die elke hoek gelijkmatig verlicht. Geniet van top prestaties en een ongeëvenaarde kijkervaring, terwijl je bijdraagt aan een duurzame toekomst. Klaar om in de spotlight te staan?

De beste ledverlichting voor sportvelden & stadions

Bij Lumosa geloven we in een elektrisch aangedreven toekomst waarin elke kWh maximaal wordt benut, zonder uitstoot of verspilling. 

Dankzij onze specialisten in mechanica, elektronica en software maken we onze energiezuinige ledverlichting zelf. Met onze software LumosaTouch als verbindende kracht. Wil jij het vandaag ook slimmer doen voor de generatie van morgen?

Energiezuinige sportveldverlichting LED

Lichtplan op maat gemaakt

Armaturen in huis uitgericht

Veilig & efficiënt geïnstalleerd

Energie besparen met LumosaTouch

Lumosa ledverlichting

Voor álle stadions: van klein tot groot
Voor alle middelgrote tot grote sportterreinen
Voor kleine tot middelgrote in- én outdoor sportvelden

LumosaTouch app

Met LumosaTouch maken we duurzaam omgaan met energie makkelijk. Want waarom jou je je hele sportpark of baan verlichten als je slechts een deel nodig hebt? Neem de regie over jouw ledverlichting in eigen handen en bespaar tegelijkertijd energie! 

Lumosa Lumosatouch

Lumosa x Frédérique Matla

Vechten voor een medaille, alles geven voor een beker: sport gaat over winnen, over óverwinnen. Want nummer 1 word je niet zomaar. Lumosa zet sporters letterlijk in de spotlights om het allerbeste uit zichzelf te kunnen halen. Vandaag én morgen. Winners never quit, quitters never win. Led the game begin!

Lumosa x Diede de Groot

De komende drie jaar volgen én sponsoren we twee sterren in de sport in hun weg naar de Olympische Spelen in Parijs. Twee winnaars die alleen met goud genoegen nemen en de komende jaren alles op alles zetten om de allerbeste te worden. Maar óók: twee ruimhartige vrouwen met een missie om de wereld onderweg een stukje mooier te maken. Als ambitieus en duurzaam bedrijf delen én steunen we hun strijdkracht.

Als eerste op de hoogte blijven over Lumosa nieuws & productinnovaties?