Publieke ledverlichting

Stap in de spotlight en verlicht de wereld om je heen. Lumosa heeft een nieuwe generatie ledverlichting waarmee je niet alleen energie bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Van straatverlichting tot gebouwverlichting. In elke vorm en elk formaat. Met gepersonaliseerde lichtontwerpen en op maat gemaakte armaturen verzekeren we jou van mooi en gelijkmatig ledlicht. Verlicht je gevel, monument, kerk of kasteel. Iets voor jou?

De kracht van ledverlichting

  • Besparing in je energieverbruik (tot wel 70%)
  • Lagere energiekosten
  • Wit, helder en uniform licht
  • Natuurlijke kleursamenstelling
  • Dimbaar
  • Minimale lichtvervuiling en schittering
1 Ledverlichting
Lumosa Lichtplan Op Maat

Lichtplan op maat gemaakt

Lumosa Lichtarmaturen Volledig Uitgericht

Armaturen in huis uitgericht

Lumosa Ledverlichting Veilig En Efficient

Veilig & efficiënt geïnstalleerd

Lumosa Energie Besparen Lumosatouch

Energie besparen met LumosaTouch

Showtime

Onze Alba Pro en Adorare Pro series zijn speciaal gemaakt voor publieke ruimtes, wegen en gebouwen. Deze bestaan uit diverse led armaturen, zodat we altijd jouw perfecte lichtoplossing in huis hebben. 

De Alba Pro serie verlicht parken, straten en parkeerplaatsen vanaf lantaarnpalen. De grootte hiervan maakt niet uit, Lumosa's led armaturen kunnen namelijk op zowel hoge- als lage- en smalle- als brede lantaarns worden geïnstalleerd. We verzekeren een gelijkmatige en homogene lichtverdeling. Altijd 100% veilig. 

De Adorare Pro serie is perfect om monumenten op te laten vallen. Denk aan een historische kerk met mooi, warm licht of een modern gemeentehuis dat opvalt door koel, wit licht te gebruiken. Lumosa past de verlichting aan op jouw wensen, maar altijd met als doel de kenmerken van het gebouw op de mooiste manier te accentueren. 

PUBLIEKE VERLICHTING Photography 03

Ontdek alle ledverlichting van Lumosa

Waarom Lumosa?

Dankzij onze achtergrond in energiezuinige ledverlichting hebben we alle expertise in huis om ook echt het verschil te maken. Met specialisten in mechanica, elektronica én software maken we alles zelf. Dat doen we op de Lumosa manier: superieure kwaliteit, premium service, toekomstgericht, in een open verbinding met andere apparaten en systemen én altijd zo duurzaam mogelijk. Gelijkmatig licht waarmee elke kWh maximaal wordt benut, zonder uitstoot of verspilling. Gegarandeerd. 

Wil jij de next step te zetten op het gebied van ledverlichting? Met de LumosaTouch app neem je de regie in eigen handen. Zo plan je je verlichting, koppel je slimme sensoren krijg je inzicht in je energieverbruik en bespaar je uiteindelijk op je kosten. Benieuwd naar meer?

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 16

Let's talk!

Benieuwd welke lichtoplossing Lumosa kan maken voor jouw publieke verlichting? Neem contact met ons op en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.