Stadionverlichting

Jouw stadion, spelers én toeschouwers in de spotlight zetten? Goede verlichting is niet alleen essentieel voor goed zicht, maar verhoogt ook de energie in het stadion. Lumosa’s duurzame ledverlichting vergroot prestaties, verlaagt energiekosten, rekent af met lichtvervuiling én verbetert de kijkervaring van zowel spelers als toeschouwers. Lichtoplossingen voor stadions van elk formaat. Benieuwd naar meer?

HET ALLER BESTE LICHT

Wij zorgen dat élke hoek van jouw stadion gelijkmatig wordt verlicht met energiezuinige ledverlichting. Goed voor top prestaties. Beter voor een ultieme kijkervaring en duurzame toekomst. Stap jij in de spotlight?

De beste ledverlichting voor sportvelden & stadions
Lumosa Lichtplan Op Maat

Lichtplan op maat gemaakt

Lumosa Lichtarmaturen Volledig Uitgericht

Armaturen in huis uitgericht

Lumosa Ledverlichting Veilig En Efficient

Veilig & efficiënt geïnstalleerd

Lumosa Energie Besparen Lumosatouch

Energie besparen met LumosaTouch

Op maat gemaakt

Lumosa's ledverlichting wordt volledig op maat gemaakt. We luisteren naar jouw wensen, kijken naar de mogelijkheden en ontwikkelen vervolgens een persoonlijk lichtplan met het oog op alleen de allerbeste kwaliteit. Vervolgens worden álle armaturen nauwkeurig (in huis) uitgericht, zodat ze snel en efficiënt bij jou geplaatst kunnen worden. Áltijd 100% veilig, van superieure kwaliteit & de garantie dat het perfect werkt.

Superieure kwaliteit

Ledverlichting verbetert niet alleen de kijkervaring van spelers en toeschouwers in je stadion, maar zeker ook voor de kijkers thuis. Onze hoge kwaliteit en flickervrije ledverlichting voldoet aan de standaarden van bonden en TV zenders. Het resultaat? Haarscherpe super slow motion herhalingen van elk doelpunt, elke tackle en hoogstaande dribble.  

Duurzaamheid

Duurzaamheid en het effect op de wereld staat bij Lumosa centraal, áltijd. Stadion ledverlichting beperkt je energieverbruik, verlaagt de CO2-uitstoot, heeft een betere kwaliteit en dus lange levensduur van producten.

Daarom wordt in onze armaturen alleen gebruik gemaakt van de allerbeste en meest efficiënte LEDs. Dit in combinatie met een innovatieve driver zorgt voor het hoogste lumen/Watt ratio dat mogelijk is. En dus het meest kwalitatieve licht op het veld, zonder lichtvervuiling.

Lumosa’s ledverlichting in je stadion betekent:

  • Weinig onderhoud
  • Energie besparen
  • Lage kosten
  • Weinig lichtvervuiling

Persoonlijke lichtshow

Stel je voor: het is gelijkspel en in de laatste minuut maakt jouw club een beslissend doelpunt. Wat een overwinning! Kippenvel tot aan je kruin. Dit succes kun je nog intenser beleven met een lichtshow op het ritme van muziek. Jij kiest de song. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Bij Lumosa niet.

Met één druk op de knop vult het stadion zich met special effects van jouw gepersonaliseerde lichtshow. Een geweldige ervaring voor iedereen die kijkt, om de overwinning net wat meer te vieren en te voelen. Jouw lichtshow wordt op maat gemaakt en geprogrammeerd door onze ingenieurs. En is vervolgens eenvoudig te bedienen via de LumosaTouch app. Op deze manier kun je naast energie besparen ook wisselen tussen lichtshows en je lichtsysteem uitvoerig bedienen. Easy, toch?

Ledverlichting voor stadions

Lumosa Vista Pro

Stadio Pro Serie

Voor álle stadions: van klein tot groot
Lumosa Corona

Vista Pro Serie

Voor alle middelgrote tot grote sportterreinen

Let's talk!

Benieuwd naar een lichtoplossing voor jouw stadion om zo een betere kijkervaring voor spelers toeschouwers te creëren?