The Padellers Amstelpark

Dé plek voor padellers in Amsterdam: Spa Zuiver in het Amstelpark. Dit fijne padel park is onderdeel van het concept ‘The Padellers’: een ontmoetingsplek die sportliefhebbers verbindt. Op alle niveaus. Te vinden op verschillende plekken in Nederland. Nieuwsgierig naar de padelverlichting van Spa Zuiver in het Amstelpark? We vertellen je er graag meer over.

Hét pionier park van The Padellers

Spa Zuiver heeft maar liefst 5 padelbanen buiten, omringd door een gezellige horecagelegenheid waar sporters samenkomen. Ook worden er volop lessen, clinics en toernooien georganiseerd.  De courts zijn 7 dagen in de week beschikbaar. Dus altijd plek voor een potje padel.

NL Spa Zuiver Hotel LED Lighting Sport Padel Racket And Balls

Ledverlichting voor padel

Speciaal voor de populaire sport padel is er een Lumosa ledarmatuur ontwikkelt. Deze is in staat om het licht op en rond de court gelijkmatig te verdelen, zodat speler én toeschouwers maximaal van de wedstrijd kan genieten. De hoogste lichtoutput met minder lampen, zonder donkere hoeken. Dat wil je.

Lumosa Piazzo Pro

In for the win?

Met 500 lux op elke court zet je jouw padelbanen in nieuw, kwalitatief ledlicht! Zonder uitstoot of verspilling. De armatuur zorgt voor een extra focus op lastige plekken – zoals rond het net – waardoor je de bal onmogelijk uit het oog zult verliezen.

NL Spa Zuiver Hotel LED Lighting Sport Padel Court And Shadow

The Padellers x LumosaTouch 

Naast de ledverlichting, kozen ze ook voor het gebruik van de app LumosaTouch. Om zo met weinig inspanning veel energie te besparen. Door LumosaTouch kunnen ze de verlichting van het sportpark eenvoudig plannen en schakelen ze snel tussen verschillende lichtmodes per veld: wedstrijd, training, wandel en uit. Zo weten ze zeker dat ze de regie over hun energieverbruik en dus de kosten enigszins zelf in de hand hebben.

Lumosa Lumosatouch

Watch & see!

Ben jij benieuwd naar de padelverlichting van Lumosa? Of wil je de ledverlichting bij The Padellers Amstelpark met eigen ogen zien? Dat kan. Neem via onderstaande button eenvoudig contact met ons op en we helpen je verder.