HC Bloemendaal

Gelegen in het groen en omgeven door prachtige natuur ligt HC Bloemendaal: een van de mooiste hockeyclubs die Nederland rijk is. Een combinatie van jeugdteams en tophockey. Zowel het eerste heren- als damesteam speelt namelijk in de hoofdklasse en presteren op het hoogste niveau van de wereld. Ook hebben zij een geweldige jeugdopleiding. Je kunt je voorstellen: goede verlichting is daarbij een must. Trots op deze Lumosa x HC Bloemendaal samenwerking, waarbij we de club in gelijkmatig én energiezuinig licht hebben gezet. Zonder lichtvervuiling. Het hoofdveld is verlicht met zo'n 500 lux. Led the game begin!

Geen lichtvervuiling

Je kunt je voorstellen: bij een club die omringd wordt door talloze bomen is lichtvervuiling een absolute no-go. Om de wensen van HC Bloemendaal te vervullen (en de natuur te sparen) heeft Lumosa een speciale LED-armatuur ontwikkeld. Zowel het mechanische- als optische aspect van dit armatuur is verbetert om wél de gelijkmatige lichtverdeling op het veld te creëren, zonder dat er licht op de bossen wordt gericht. Nooit meer lichthinder. Zo kunnen zowel HC Bloemendaal als de natuur ongestoord hun gang gaan.

Lumosa Ledverlichting HC Bloemendaal Hoeckeyed ©Ewoutpahud 02

LUMOSA HEEFT IN DE AFGELOPEN JAREN GROTE STAPPEN GEMAAKT IN DE STRIJD TEGEN LICHTVERVUILING, ZONDER CONSESSIES OP DE KWALITEIT VAN HET LICHT.

LumosaTouch

HC Bloemendaal voorkomt onnodige branduren en dus energieverspilling door de LumosaTouch app te gebruiken. Met een druk op de knop dim je de lichten of verlicht je slechts een deel van het veld tijdens trainingen. Super slim, super energiezuinig. 

Plan daarnaast trainingen en combineer ledverlichting en besproeiing in één applicatie. Op deze manier is het veld altijd klaar voor een nieuwe game. 

Lumosa Lumosatouch

Zelf zien?

Wil jij HC Bloemendaal een keer bezoeken en met eigen ogen de verlichting bekijken? Dat kan! Handig om eerst het speelschema te bekijken via HCBloemendaal.nl. Dan pik je misschien nog een mooie wedstrijd mee. Ook kun je contact met ons opnemen om een bezoek te organiseren. We helpen graag! 

Lumosa Ledverlichting HC Bloemendaal Hoeckeyed ©Ewoutpahud 01