Terreinverlichting

Het verlichten van je (bedrijven)terrein met led heeft vele voordelen. Niet alleen voor een flitsend aanzicht, maar vooral doordat het reilen en zeilen van jouw bedrijf dag en nacht door kan gaan. In het licht, met slecht zicht of in het donker: met goede terreinverlichting kunnen jij en je werknemers onder alle omstandigheden blijven werken. En wil je daarnaast ook nog een bewuste keuze maken voor je energiekosten én een duurzame toekomst? Kies dan voor ledverlichting van Lumosa. Zo bespaar je in je energieverbruik en investeer je in een veilige werkomgeving. Altijd, overal.
Lumosa Lichtplan Op Maat

Lichtplan op maat

Lumosa Lichtarmaturen Volledig Uitgericht

In huis uitgericht

Lumosa Ledverlichting Veilig En Efficient

Veilig & efficiënt geïnstalleerd

Lumosa Energie Besparen Lumosatouch

Energie besparen met LumosaTouch

Waarom ledverlichting voor jouw terrein?

Nieuwsgierig waarom je beter kunt kiezen voor led om jouw terrein in goed licht te zetten? Alle voordelen voor je op een rijtje:

  • Optimaal zicht in alle omstandigheden
  • 30% minder energieverbruik en dus lagere kosten
  • Eenvoudig te dimmen: lichtsterkte zoals jij dat wil
  • Volledige controle met één slimme app: LumosaTouch
  • Duurzaam: de laagste CO2-uitstoot en lange levensduur
  • Veilig. En de garantie dat het werkt.
INDUSTRY Photography 01

Op maat gemaakt 

Met slimme oplossingen die een flinke stap vooruit zetten, dragen we bij aan een toekomst waarin elke kWh maximaal wordt benut, zonder uitstoot of verspilling. Met een scala aan producten voor al jouw wensen in de buitenlucht. Met specialisten in mechanica, elektronica én software wordt alle ledverlichting volledig op maat gemaakt. Dat doen we op de Lumosa manier: superieure kwaliteit, premium service, toekomstgericht, in een open verbinding met andere apparaten en systemen én altijd veilig. We luisteren naar jouw wensen, kijken naar de mogelijkheden en ontwikkelen vervolgens een persoonlijk lichtplan voor jouw terrein met het oog op alleen de allerbeste kwaliteit. Het resultaat? Gelijkmatige lichtverdeling, afname in jouw energieverbruik en een lagere lichtvervuiling. 

Lumosa LED Light

Energie besparen met LumosaTouch

Neem de regie over jouw ledverlichting in eigen handen en bespaar eenvoudig energie met onze app: LumosaTouch. Een slimme applicatie die is voorbereid op toekomstige functies en toepassingen. Één app die klaar is voor een ecosysteem waarbinnen alles samenwerkt.

De voordelen?

  • Kies eenvoudig welk deel van jouw terrein verlicht wordt, en welke niet;
  • Plan je ledverlichting op de juiste dagen & tijden;
  • Bespaar hierdoor energie en dus kosten;
  • Heb inzicht in je energieverbruik.
Lumosa Lumosatouch

Duurzaamheid

Duurzaamheid en het effect op de wereld staat bij Lumosa centraal, áltijd. Ledverlichting voor jouw (bedrijven)terrein beperkt je energieverbruik, verlaagt de CO2-uitstoot, heeft een betere kwaliteit en dus lange levensduur van producten. Daarom wordt in onze armaturen alleen gebruik gemaakt van de allerbeste en meest efficiënte LEDs. Dit in combinatie met een innovatieve driver zorgt voor het hoogste lumen/Watt ratio dat mogelijk is. En dus het meest kwalitatieve licht op het veld, zonder lichtvervuiling.

Lumosa Ledverlichting Duurzaamheid

Ledverlichting voor terreinen

Lumosa Corona

Spectra Pro Serie

Voor alle industriële buitenverlichting

Contact

Benieuwd hoe Lumosa jouw terrein in goed licht kan zetten? We bespreken graag de mogelijkheden met je.