Vacature Teamlead Electronics

Bij Lumosa geloven we in een elektrisch aangedreven toekomst waarin elke kWh maximaal wordt benut. Met slimme oplossingen willen we vandaag bijdragen aan de toekomst van morgen. Wil jij meebouwen aan het tech-merk Lumosa en vanuit jouw expertise als engineer impact maken op de verduurzaming van bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes? Als snelgroeiende organisatie zijn we op zoek naar een innovatieve Teamlead Electronics die het verschil kan maken!

Wat ga jij doen?

Als Teamlead Electronics heb jij een belangrijke rol in het Research & Development team. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de elektrische functionaliteiten in álle huidige- en toekomstige Lumosa producten, ben je ook verantwoordelijk voor je team. Heeft een engineer een vraagstuk of moeten er beslissingen genomen worden dan kom jij naar voren als Teamlead. Jij zorgt er tevens voor dat de engineers zich blijven ontwikkelen om zo het beste resultaat te behalen. Je vertaalt eisen naar een ontwerp, kiest de juiste componenten en bouwt test prototypes.

Met jouw precisie zorg je er daarnaast voor dat alle onderdelen netjes gedocumenteerd en onderhouden worden. Na de ontwikkelingsfase blijf je betrokken bij het product en ondersteun je met jouw kennis de productie en service teams waar nodig. In jouw rol werk je nauw samen met andere engineering disciplines (denk aan Software- en Mechanical Engineers) en geef je begeleiding aan overige (junior) teamleden.

Wat bieden wij jou?

- Een jaarcontract voor 40 uur in de week (32 of 36 uur is bespreekbaar);
- Uitzicht op een vaste aanstelling
- Een goed salaris, afgestemd op de kennis en ervaring die jij meeneemt;
- Yes! Een dertiende maand;
- Een mooi secundair pakket waaronder 28 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en een reiskostenvergoeding;
- Een goed geregeld pensioen, met lage eigen bijdrage;
- Flexibele werktijden tussen 7:30 – 17:30 uur;
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via cursussen of opleidingen;
- Gezellige personeelsborrels en uitjes.

Smiley Wit Transparante Achtergrond (2)

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een Mechanical Engineer met ruime kennis & ervaring die verandering ziet als een uitdaging. We vragen:

- Je hebt een afgeronde en relevante HBO of WO diploma in de richting van bijvoorbeeld Elektrotechniek;
- Minimaal twee jaar werkervaring en dezelfde- of soortgelijke industrie als waar Lumosa in opereert;
- Je bent een natuurlijke leider en hebt ervaring met het begeleiden en aansturen van Engineers en stagiaires;
- Je hebt ervaring met hardware ontwerp en elektronische ontwerp automatisering (EDA);
- Je weet alles van SPICE gebaseerde circuitsimulatoren (bijvoorbeeld LTSpice, PSpice etc.);
- Je bent bekend met embedded software ontwerp;
- Je hebt oog voor detail, bent flexibel, gaat graag gestructureerd te werk en werkt goed samen in een internationaal en multidisciplinair team;
- Het is een pré als je programmeer ervaring hebt (bijvoorbeeld in C++, Python, JavaScrips, C#).

WEB ICONEN SMALL (4) (1)

Over Lumosa

Bij Lumosa geloven we in een elektrisch aangedreven toekomst. Een toekomst waarin elke kWh maximaal wordt benut, zonder uitstoot of verspillen. Wij willen daar vandaag al aan bijdragen. De tijd van dromen is voorbij, duurzaam is vooral een kwestie van doen. Met alle expertise in huis bedenken we slimme oplossingen die altijd een flinke stap vooruit zetten – in verbruik, prestatie en levensduur. Het vandaag slimmer doen voor de generatie van morgen. LED voor LED maken we de wereld een beetje beter. Hier en nu, want de toekomst laat niet op zich wachten.

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 10

De next step

Ben jij onze nieuwe Teamlead Electronics? Tijd om te solliciteren! Stuur je CV en motivatie naar vacature@lumosa.eu of neem voor meer informatie contact op met Myrte Mangé via +316 21846343.

Het sollicitatieproces

Lumosa Vacature Sollicitatieproces NL