Vacature Medewerker Binnendienst

Bij Lumosa kijken we altijd uit naar nieuw talent. Ter aanvulling van ons team in regio Eindhoven zijn we dan ook op zoek naar een Medewerker Binnendienst met ambitie. Ben jij op korte termijn beschikbaar en wil je graag 32 tot 40 uur aan de slag? Vind je het daarnaast leuk én belangrijk om een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst door sportparken, stadions, bedrijven en publieke ruimtes te verduurzamen? Lees dan snel verder. 

Lumosa is een ambitieuze en sterk groeiende internationaal opererende organisatie. We ontwikkelen duurzame ledverlichting voor een grote range van toepassingen. Denk aan stadions, sportvelden, bedrijventerreinen, assemblagehallen en skipistes. Onze ledverlichting wordt volledig op maat gemaakt. We luisteren naar de wensen van de klant en maken vervolgens een persoonlijk lichtplan op maat met het oog op de allerbeste kwaliteit voor een ultieme gelijkmatige lichtverdeling. Daarnaast ontwerpen we laadpalen en snel-laders voor elektrische auto’s op de Lumosa Energy afdeling.

Als medewerker van het binnendienst team ben je een échte kar trekker. Je hebt een coördinerende rol en bent mede verantwoordelijk voor het ontwerpen en controleren van lichtplannen. Je hebt contact met klanten, zowel nationaal als internationaal en analyseert verkregen informatie op de juiste manier om tot een optimaal plan te komen. Een belangrijk onderdeel van onze service is dat onze lichtplannen voldoen aan de eisen rondom lichthinder. Naast de lichtplannen vallen lichthinderonderzoeken ook binnen jouw takenpakket. Lumosa is een organisatie die in beweging blijft en hetzelfde geldt voor jouw functie. Er zijn volop mogelijkheden om je functieprofiel te verbreden en jezelf te blijven ontwikkelen. Kortom: ben jij die ambitieuze persoon die graag in een team werkt, maar zelfstandigheid ook niet uit de weg gaat, die technisch en ruimtelijk inzicht heeft en graag de kar trekt? Dan zou het zomaar kunnen dat jij de Medewerker Binnendienst bent die wij in ons team kunnen gebruiken!

Wat bieden wij jou?

- Een contract voor 40 uur in de week (36 of 32 uur is mogelijk is overleg);
- Uitzicht op een vaste aanstelling;
- Een marktconform salaris tussen de €2.500 en €3.500 o.b.v. fulltime;
- Hoera! Een dertiende maand;
- Een mooi secundair pakket met 28 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en een reiskostenvergoeding;
- Een goed geregeld pensioen;
- Flexibele werktijden tussen 07:30 – 17:30 uur;
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via cursussen en/of opleidingen;
- Leuke personeelsborrels en uitjes.

Smiley Wit Transparante Achtergrond (2)

Wie ben jij?

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt al meerdere jaren relevante werkervaring;
- Affiniteit met techniek is een pré;
- Je hebt een positieve en flexibele werkhouding;
- Je denkt in oplossingen en bent communicatief vaardig;
- Coördineren en analyseren is op jouw lijf geschreven;
- Je werkt secuur en bent administratief sterk;
- Je beschikt over een goed technisch en ruimtelijk inzicht
- Goede beheersing van de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

WEB ICONEN SMALL (4) (1)

Over Lumosa

Bij Lumosa geloven we in een elektrisch aangedreven toekomst. Een toekomst waarin elke kWh maximaal wordt benut, zonder uitstoot of verspillen. Wij willen daar vandaag al aan bijdragen. De tijd van dromen is voorbij, duurzaam is vooral een kwestie van doen. Met alle expertise in huis bedenken we slimme oplossingen die altijd een flinke stap vooruit zetten – in verbruik, prestatie en levensduur. Het vandaag slimmer doen voor de generatie van morgen. LED voor LED maken we de wereld een beetje beter. Hier en nu, want de toekomst laat niet op zich wachten.

Lumosa Ledlight Sportlight About Us 10

De next step

Denk jij de perfecte Medewerker Binnendienst te zijn voor Lumosa? Dan willen we je graag ontmoeten! Solliciteer door contact op te nemen met Myrte Mangé via +316 21846343 of vacature@lumosa.eu – ook voor eventuele vragen. We kijken uit naar je reactie! 

Het sollicitatieproces

Lumosa Vacature Sollicitatieproces NL